Lördag

Hej idag så har jag varit på Larsbidermans och köpt en ridjacka och en ny ridhjälm. Det är en Charle Owens hjälm väldigt fin hjälm! :D Idag har jag ridit och varit i stallet! red på Alladin :) Imorgon blir det att rida på bebisen Bello :)

såhär ser hjälmen ut ;)
Älskar Nellie Berntsson! :D

Tjobre! Älskar Nellie Berntsson gå in på hennes blogg www.nellieberntsson.se

Idag har det varit en rolig dag i skolan! Nu blire helg fett skönt! Imorgon stallet typ hela dagen söndag har jag My Bello på foder :) imorgon ska jag och pappa åka till Lars bidermans och köpa mina ridskor :) kollar på the Voice Sverige men ni får ha en bra kväll!

Hej

Hej hej nu sitter jag i köket och gör engelska och matte läxa inte kul men men..... Idag har jag inget att skriva om bara att idag i skolan så var vi på författarbesök det var mycket roligare än att vara i tråkiga tegelviken :)

//Alice

Dålig uppdatering, Romme, läxor, kompisar :)

Förlåt mej för att jag inte bloggade igår men hade inte tid, det är så mycket läxor och hela dagen idag så har jag varit enda i Romme och det har tagit typ 2 timmar och 20 minuter! Men idag har det varit en skit rolig dag i Romme åkte med Iris och lärde henne åka skidor :) men åkte med Theodor och det var skit kul vi körde tävling :D

alicehast

Hej! Jag heter Alice och är 12 år. Har en fodervärdshäst som heter My Bello! jag har även två kaniner och en hund! :)

RSS 2.0