Läxor...

Hej nu sitter jag hemma och gör klart mitt sv arbete. Det har varit en skit dålig uppdatering för jag fyllde år igår och har typ inte haft tid! Men igår så fick jag en systemkamera en Sony den är skit bra och så fick jag ett presentkort på hööks en del andra saker också :) men idag så fick jag en kofta av Iris det var jätte snällt hon är så himla snäll :)

Dålig updatering!

Sorry för en dålig updatering men jag klev upp sju för att åka till stallet och jag kom hem vid halv 4 och då åt jag och nu sitter jag här! Idag fyller jag år och det är kul! Vi ska äta hallonmos tårtan om en halv timme så måste snabba mig in i duschen! Hejdå jag kan bjuda på en bild eftersom att jag fyller år!

Info om mig!

skulle skriva info om mig!

Alice
Jag är en glad och rolig tjej som fyller 12 imorgon, jag gillar att rida, vara i stallet, vara med kompisar och vara med mina djur! Jag tycker inte skolan är tråkig men den kan däremot vara jobbig men om man struntar i skolan vad ska man då göra när man blir vuxen? jobba som städerska, sitta i en korvkiosk det är nog i inte så kul! Mitt motto är, vara sig själv och att inte snacka skit! bild på mig här nedan!Prinsen
Hej jag heter Prinsen och jag är en kanin. jag älskar att vara med matte och gå i koppel.
Jag är en lurvig hårboll som är vit som snövit jag är också en Angora kanin! jag är 1,5 år fyller 2 i sommar! Undra vad man kan få då av Alice! Min bror Crasse och jag vi bråkar han vill hoppa på mig men då går jag till Alice! Jag är också ett matvrak! Jag är inte så duktig på att hoppa men jag tränar! :)

här får du en bild på mig!


Crasse
Hej det är jag som är Crasse och jag är lite tjurig av mig men vissa dagar kan jag låta matte klappa mig! jag är skit duktig på kaninhoppning jag hoppar typ 50 cm.
Jag är en vädurskorsning som är madagaskafärgad!
jag är inne i pupeteten det är därför jag är så tjurig! jag är jätte snabb springer om Alice!

bild på mig! den blev sne men jag är inte så duktig på att fixa det!


Modo
Jag är söta Modo. Husse som är "Alice pappa" döpte mig till Modo för att han hejar på hockey laget Modo! jag är söt busig kärleks full! jag är het, cool och charmig! Jag gillar att busa mest med Alice för hon kan busa med mig hur länge jag vill! Jag är väldigt snabb.

här kommer en söt bild på mig!


Det var nog allt om oss!

Ute med min kanin....

Hej hej, jag red ju idag, red på söta Backus! När vi red så skulle vi rida utan stigbyglar och rida på en båge det gick väldigt bra men gamla Backus är ju alltid lite seg! :) efter att jag hade ridit så gick jag och Eric upp och åt, jag åt rester från Chop Chop som vi åt igår. När jag hade ätit så var jag med Wilma i cafeterian och vi köpte lite godis och chips! :) Jag gick sedan ner till stallet och kollade efter mitt shabrak som jag hade glömt förra söndagen i stallet! :/  sedan kom Sterkus och frågade oss jag ville vara med på stallgänget "då svarade jag självklart ja" vi gick och kollade om fler skulle vara med och då kom Wilma och en tjej som heter Alice som jag är kompis med hon är jätte snäll! Orkar inte berätta mer om stallet men iaf så kom mamma och hämtade mig och när jag kom hem så var jag med mina kaniner i typ 1 timme!
Info om mig och mina djur kommer om några/någon timme :)

bjuder på en bild på Backus!

Åka till ridningen.....

Hej nu har jag precis ätit frukost och ska snart byta om till ridkläder och åka till bästa stallet!
bloggar mer sen! :)

The voice!

Hej kollar lite på the voice! :)
I morgon är det ridning som gäller och på söndag har jag min foderponny plus att jag fyller år! :)
i morgon kommer mer info om mig min foderponny mina kaniner och lite gran om min hund!

//

Hej.....

hej idag har jag inte gjort så mycket eftersom att jag har varit sjuk! :(
Jag har försökt att läsa en bok och sådär, kollat lite på tv.


Här kommer en bild på mig och sötisen MoDo! :)

Sjuk!

Hej är sjuk idag har ont i halsen och lite feber! :(
gå in på den här bloggen www.nellieberntsson.se en av svergies bästa hästbloggar.
hon är född 00 det kan man inte fatta hon ser ut som 13 och så har hon en 13 årig pojkvän :)

Här kommer en bild på henne! hon är fotomodel och så är hon med i ponnyakuten! :)

Tävling

Hej Linn! jag tycker att jag ska vinna för att jag nyss skapat blogg och vet inte hur man gör. vill gärna ha en snygg design och för att jag älskar att blogga! :D

Skolan! <3

Hej alla söta bloggläsare!

Det har varit ganska skoj idag i skolan Vi hade musik, matte, svenska och so :) På rasten busade jag och Lovisa med thedodor och band fast honom i ett rep på lycktstolpen sen så typ ''lekte'' vi att han var våran Oxe så han fick dra oss på Isen haha! skojig dag! :) <3

Alice heter jag....

Hej bloggen!
Hej, jag heter Alice och är 11 år men fyller 12 år på söndag!
Jag rider två dagar i veckan, på lördagar vanlig ridlektion och på söndagar har jag min fodervärdshäst, My Bello.
Jag har två kaniner en som heter Prinsen och en som heter Crasse, jag har även en hund som heter Modo han är en Chihuaha. Jag går i skolan på tegelviken och går i 5:an.
Det var lite Info om mig kommer mer imorgon, ska gå och duscha nu vi ses!


Bjuder på en bild!  :D

Lilla jag! <3

Välkommen till min nya blogg!

alicehast

Hej! Jag heter Alice och är 12 år. Har en fodervärdshäst som heter My Bello! jag har även två kaniner och en hund! :)

RSS 2.0